Er is Hulp
bij onbedoelde zwangerschap en na abortus
Mail ons Bel ons

Abortus informatie

Abortus informatie

Abortus? Ja of nee?

 

Je bent welkom bij Er is Hulp! Waarschijnlijk ben je ongepland zwanger en zit je op internet te Googlen naar abortus informatie. Hier ben je aan het goede adres, want als je ongepland / ongewenst zwanger bent, heb je recht op eerlijke informatie en goede hulp.

 

Met de informatie die je over abortus kunt lezen op onze website, geven wij inzicht over wat abortus precies is. Maar ook als je persoonlijk contact wilt of hulp nodig hebt rond dit thema, willen wij je steunen en willen wij een luisterend oor zijn. We zullen je eerlijk antwoord geven en er niet omheen draaien of de waarheid achterhouden. Nogmaals je hebt recht op eerlijke informatie over abortus en wij zijn er voor jou!

 

Abortus is nooit makkelijk

 

Ons advies is om de hele website door te nemen zodat je goed op de hoogte bent van alle abortus informatie. Want het onderwerp is nooit makkelijk.

 

Wij komen regelmatig met meisjes en vrouwen in contact die te maken hebben met grote druk van familie/partner/omstandigheden. We noemen er enkele: je familie stelt je voor de keus: Of je houdt je kind of je houdt je familie. Of dat je partner wilt dat je een abortus pleegt en dreigt je te verlaten met als gevolg dat je er alleen voor staat. Of dat je net je baan kwijt bent en ook nog eens schulden hebt bij de bank en dan ook nog voor een baby te moeten zorgen…. Zomaar wat voorbeelden waar jij mee te maken kunt hebben en wij begrijpen dat. Het is begrijpelijk dat een abortus de enige oplossing lijkt. En toch blijft er iets in je binnenste knagen, is dit wel echt de oplossing? Blijf daarom niet alleen in je zorgen, angsten en verdriet maar neem contact met ons op.

 

Meer weten?

Lees hier verder over:

Blijf op de hoogte!